Ik ben een afvallige

 

Mijn naam is Inge (1977) en ik groeide op als oudste, in een behoudend en zeer groot Gereformeerd Vrijgemaakt gezin. Inmiddels doe ik 'nergens' meer aan.

Hoe dat kwam, hoe dat ging en hoe het nu gaat, daarover gaat deze site. Natuurlijk ben ik niet alleen maar een 'afvallige'! :P Maar op deze plek beperk ik mij tot dit stukje van mij.Ik deel dit niet om ergens tegenaan te trappen of op af te geven. Ik wil gewoon mijn verhaal doen.Net zoals vele gelovigen websites maken en hierop vertellen wat de positieve invloed is van het geloof op hun dagelijks leven, zo maak ik nu een website waarop ik een andere kant laat horen. Het is een zeer persoonlijk verhaal, en mijn karakter en hoge gevoeligheid speelt hier zeker ook een grote rol in. Dit is MIJN verhaal en niet het verhaal van ‘elke gelovige’ en zelfs ook niet van ‘elke afvallige’.

Inge heeft een  blog waar mensen terecht kunnen die meer willen weten over afvalligheid in al haar facetten. Het is tevens mogelijk om daar te reageren!!  http://dogmavrij.nl/