Kende je deze al?

Forum over pseudo-wetenschap, kwakzalverij, alternatieve 'geneeswijzen' en aanverwante zaken die niet onder wetenschap vallen.

Moderator: Moderators

Gebruikersavatar
Maria
Site Admin
Berichten: 12884
Lid geworden op: 05 jul 2009 15:41
Locatie: Zeeland

Kende je deze al?

Bericht door Maria » 26 okt 2018 14:53

Ik kreeg dit op Facebook aangereikt.
Ben je reeds op de hoogte van wat Deepak Chopra (arts, endocrinoloog, auteur) en vele anderen zien als een 'Grote, grote revolutie in ons welzijn’?
Ik niet.

https://nl.aarding.org/
Gezonder en dynamischer tijdens je slaap met de meest effectieve Aarding™-methode: het Aardingslaken
Een diepe nachtrust is de basis van een gezonde, actieve en stressvrije dag.
Je tijdens je slaap eenvoudig aarden via een gegrond aardingslaken is een uiterst efficiënte oplossing om je gezondheid snel en drastisch te verbeteren, zonder pillen, gebaseerd op het meest natuurlijke effect op je lichaam. Je verbinden met de aarde doet dit al onverstoord sedert de oorsprong van ons bestaan.
Dan kun je er nu alles over te weten komen, want deze info in dit E book is gratis te downloaden.
Helemaal gratis voor jou, een samenvatting in 10 sleutels, over hoe je door jezelf te aarden, je lichaam daadkrachtig ondersteunt naar een sterker, frisser, helderder, meer uitgerust en gezonder leven.

Ontdek hoe je in contact met 'batterij Moeder Aarde' je gezondheid en vitaliteit op een natuurlijke wijze, totaal moeiteloos, snel en doeltreffend naar een hoger welzijnsniveau brengt.
Via de Facebook pagina kreeg ik nog een link naar een prachtige stukje proza en een prachtig plaatje.
10 manieren om jezelf opnieuw met de Aarde te verbinden


Het contact met de aarde verlies je niet zomaar.
In een wereld waarin we het met z’n allen altijd maar ‘drukdrukdruk’ hebben en we constant achter onszelf aanrennen blijft er vaak geen tijd meer over voor de dingen die er echt toe doen. Soms voelen we bijna letterlijk de grond onder onze voeten niet meer.
Contact met de natuur en ons verbonden voelen met de aarde is nochtans essentieel voor onze gezondheid en welzijn. We zijn vergeten dat het ook eenvoudig kan. Er zijn kleine dingen die je iedere dag kan doen om het contact met de aarde bewust te voelen en je relatie met Moeder Aarde levend te houden.
Probeer minstens 1 keer per week naar de opkomende of ondergaande zon te kijken en sta ondertussen even stil bij alles waar je in je leven dankbaar voor bent.
Maak er een prioriteit van om deze tips, of toch minstens enkele ervan in de praktijk te brengen.
Daarnaast kun je als extra aanvulling investeren in je gezondheid door de aankoop van een aardingslaken of aardingsmat. Deze aardingsproducten zijn speciaal ontwikkeld om jezelf ook binnenshuis met de helende aarde-energie te verbinden en zo optimale kansen aan je lichaam te geven om zich te herstellen en gezond en vitaal te blijven.
Blijf in contact met de aarde, overal waar je bent !
Klinkt goed.
Genezend?
Maar dan wel onder de met zilver doorregen lakens.

De kunst van het reclamemaken.
"Quand Dieu se tait, on peut lui faire dire ce que l'on veut." - Sartre.
"Als God zwijgt kun je hem laten zeggen wat je wil."

Plaats reactie