Ufo's gemaakt door aliens? Realistischer dan u denkt.

Forum over pseudo-wetenschap, kwakzalverij, alternatieve 'geneeswijzen' en aanverwante zaken die niet onder wetenschap vallen.

Moderator: Moderators

ChaimNimsky
Diehard
Berichten: 1133
Lid geworden op: 06 mar 2013 19:21
Locatie: Sevilla

Re: Ufo's gemaakt door aliens? Realistischer dan u denkt.

Bericht door ChaimNimsky » 03 dec 2018 13:16

heeck schreef:
03 dec 2018 12:32
ChaimNimsky,

Ik ben, ik herhaal het voor geloof ik wel de derde keer, niet in staat de onderhavige theoretische correctheid persoonlijk af te checken. Daarmee ben ik veroordeeld tot het "toon maar aan" of jouw theoretisch overtuigd zijn van de A.-drive zijn weerslag in de werkelijkheid kan krijgen.
Eigen onkunde is geen argument. Het staat ieder echter vrij om argumentloos uit een discussie te stappen.
Dat je weer de kans op buitenaards leven aandraagt maakt mij zelfs achterdochtig, want die kans -ook dat herhaal ik voor de zoveelste keer- heeft niets te maken met de uitkomsten van het al enkele jaren lopende NASA-White-onderzoek in deze.
Uiteraard zijn het twee losstaande factoren -- niemand die het tegendeel wil beweren. Deze discussie gaat over de kans dat buitenaards leven ons heeft bereikt. Daarvoor is een kansberekening gemaakt waarin beide factoren een rol spelen. Om in te kunnen gaan op de buitenaardse hypothese waarover dit draadje gaat, zijn beide van belang.
Wat betreft ons puntje drie haal ik wat mijn schouders op omdat ik een te grote achterdocht heb tegen het projecteren van welk model ook, inclusief dus wiskundige, op de (realiseerbare) werkelijkheid. Ik zie wel wat er uikomt.
Achterdocht is evenmin een argument. Subjectieve zaken zijn voor een andere discussie. We hebben reeds een wiskundig onderbouwde uitkomst die de kracht van de hypothese toont. Veel meer kunnen we in een discussie over een speculatief fenomeen niet doen. Of die onmiskenbaar relevante theoretische onderbouwing wordt begroet met het ophalen van je schouders en een gebrek aan kennis erop in te gaan, zal hem een worst zijn. Als gezegd, staat het ieder vrij om argumentloos uit een discussie te stappen.
axxyanus schreef:
03 dec 2018 13:10
Als ik het goed begrijp moet dat zijn:
N3.---6.----7.----42.----2*3*7
N4.--42.--43.-1806.----2*3*7*43
N5. 1806, 1807, 3263442 2*3*7*13*43*139
Ja.

BertAWRvB
Berichten: 25
Lid geworden op: 24 nov 2018 19:25
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Re: Ufo's gemaakt door aliens? Realistischer dan u denkt.

Bericht door BertAWRvB » 03 dec 2018 21:20

heeck schreef:
03 dec 2018 10:29
BertAWRvB schreef:
02 dec 2018 20:19
. . .knip knip
Voor wat Robbert van den Broeke betreft:

Ik heb wat experimenten gedaan en wat voorwerpen gemaakt (3D-Printer). Het is zo te zien mogelijk om zowel een zender als een ontvanger te maken die met energie om kan gaan die eigenlijk bijna tijdloos is (Zo snel door het Heelal gaat). Ik heb het al openbaar gemaakt!

Later heb ik drie van die voorwerpen gecombineerd door er 1 op de x-as te leggen en 1 op de y-as en 1 op de z-as en dat vast te zetten. Er gebeuren rare dingen met dat gecombineerde voorwerp!
Bert,

Wat jij aan experimenten doet en wat jij aan rare dingen ziet gebeuren doet mij wel aan de Banga-piramide *) denken, maar legt geen gewicht in de schaal bij het onderscheid maken tussen beweringen, plaatjes en/of films voor wat betreft de betrouwbaarheid en kennis van repectievelijk:

Billy Meier,
Robbert van den Broeke en
Bert AW

Rangschik deze personen eens beredeneerd op betrouwbaarheid van hun mededeliongen!

Roeland

*) De Banga piramide demonstreert het bestaan van abnormale natuurwetten binnen de piramide!!!!!
https://skepp.be/nl/apparatuur/piramide-banga
Wetenschappers hebben al lang aangetoond dat die banga pyramides voor energiestromen zorgen. Radar en Kassa heb ik die info gemaild, inclusief de bronnen, omdat ik toevallig die documentaire erover zag. Zowel Radar als Kassa zaten er wel de spot mee te drijven maar later toen ik ze die mail stuurde zwegen ze als het graf.

BertAWRvB
Berichten: 25
Lid geworden op: 24 nov 2018 19:25
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Re: Ufo's gemaakt door aliens? Realistischer dan u denkt.

Bericht door BertAWRvB » 03 dec 2018 22:06

Mullog schreef:
03 dec 2018 08:17
BertAWRvB schreef:
01 dec 2018 22:52
Mullog schreef:
30 nov 2018 19:24

Boeiende quote. Heb je daar een filmpje van
Deel 08 bevat de NASA wetenschappers die uitleggen waarom ruimteschepen met een lichtjaar per minuut door het Heelal kunnen reizen!
Ik heb filmpje 08 bekeken. Daar worden op het einde Alan Holt en David Froning geïnterviewd. Beiden hebben bij de NASA gewerkt. Het is mij echter volstrekt onduidelijk of de uitspraken die ze in het filmpje doen ook namens de NASA uitgesproken worden. Verder leggen ze uit dat een speculatieve mogelijkheid zien om ruimtetijd te verlaten en in een hogere dimensie te reizen (waarbij Holt duidelijk aangeeft dat niet alle natuurkundige het daarmee eens zullen zijn, wat mij een understatement ijkt). Holt komt met een artistimpression en Froning met een wat wetenschappelijker uitziend diagram. Een voice-over postuleert daarna dat de reis in de hogere dimensie geen tijd kost. Noch Holt, noch Froning maakt die claim.

Holt zegt nog ergens dat hij verwacht dat er op korte termijn een doorbraak zal zijn in sneller dan licht reizen. Het filmpje is duidelijk gedateerd (hoewel er geen datum genoemd wordt) en uitgaande van 1980 zitten we dus al 40 jaar op een doorbraak te wachten. Verder is er in het filmpje geknipt, zoals gebruikelijk, en je weet dus nooit niet welke vragen beantwoord worden of gesteld zijn, noch wat de reacties precies waren.,

Ik vind het weinig overtuigend. Ook omdat het interview vooraf wordt gegaan door een antropologisch interessant maar natuurkundig volstrekt irrelevant verhaal over Devils Tower en dan hebben we het no niet over de UFO waarmee het filmpje begint.

De UFO waarmee het filmpje begint is van bewoners van het sterrenstelsel de Pleijaden.

Het is niks bijzonders. Ik heb zelf tijdens proeven voorwerpen als vliegende schotels door de kamer zien vliegen (zweven). Het is een heel mooi gezicht. Een belangrijk punt bij het ontwerpen van constructies is de edelgasstructuur gebruiken.********************************************************************************

De website vsbc.nl is door mij aangemaakt omdat mensen steeds met vragen kwamen. Er zijn groepen die zelf vliegende schotels willen bouwen en of vliegende schotel technologie willen gaan gebruiken!


***********************************************************************************

Clark C. McClelland

(Clark C. McClelland heeft zijn NASA pensioenrechten verloren omdat hij vertelde wat hij zag tijdens zijn werk bij NASA)

https://twitter.com/clarkmcclelland
https://clarkcmcclelland.wordpress.com/
https://clarkcmcclelland.wordpress.com/ ... -have-met/

Gebruikersavatar
heeck
Superposter
Berichten: 7683
Lid geworden op: 21 aug 2006 14:19
Locatie: Leeuwarden

Re: Ufo's gemaakt door aliens? Realistischer dan u denkt.

Bericht door heeck » 04 dec 2018 10:04

ChaimNimsky schreef:Veel meer kunnen we in een discussie over een speculatief fenomeen niet doen.
Voor ik het vergeet: Dank voor het attenderen op een mij onbekend theoretisch fenomeen!

Jij kiest voor een dicussie vervolgen binnen de speculatie en ik ga er voor om net als bij pokeren te "zien" wat er onder de beker zit.

Jij zal je spelgenoten kunnen vinden en zelf blijf ik ook niet alleen:
https://www.universetoday.com/89074/wha ... arp-drive/ van 19 januari 2018
In 2013, Dr. White and members of Eagleworks published the results of their 19.6-second warp field test under vacuum conditions. These results, which were deemed to be inconclusive, were presented at the 2013 Icarus Interstellar Starship Congress held in Dallas, Texas.
At present, such a thing just doesn’t seem to be entirely within the realm of possibility. And attempts to prove otherwise remain unsuccessful or inconclusive. But as history has taught us, what is considered to be impossible changes over time. Someday, who knows what we might be able to accomplish?

But until then, we’ll just have to be patient and wait on future research.
We have written many articles about the Alcubierre “Warp” Drive for Universe Today. Here’s Warp Drives Probably Impossible After All, Warp Drives and Cloaking Devices not just Science Fiction Anymore, Warp Drive May Come with a Killer Downside, Astronomy Without a Telescope – Warp Drive on Paper, and Zoom, Zoom, Zoom: Gorgeous Warp Ship Design Delights The Internet.
Na 2013 lijkt er zo op eerste gezicht geen opzienbarende vooruitgang te zijn geweest bij het onderzoek van White cs.

Roeland
Begrip is een waan met een warm gevoel. Dus Mijdt Spijt.
http://skepp.be/nl/rare-apparaten/alfabetisch/full

Gebruikersavatar
heeck
Superposter
Berichten: 7683
Lid geworden op: 21 aug 2006 14:19
Locatie: Leeuwarden

Re: Ufo's gemaakt door aliens? Realistischer dan u denkt.

Bericht door heeck » 04 dec 2018 10:14

Wetenschappers hebben al lang aangetoond dat die banga pyramides voor energiestromen zorgen. Radar en Kassa heb ik die info gemaild, inclusief de bronnen, omdat ik toevallig die documentaire erover zag. Zowel Radar als Kassa zaten er wel de spot mee te drijven maar later toen ik ze die mail stuurde zwegen ze als het graf.
Bert AW,

Graag namen, links naar publikaties en niet te vergeten je mails aan Radar en Kassa, want onmeetbare energiestromen en strijdigheden met de bekende natuurwetten moeten dan toch opzienbarend nieuws zijn wat ze niet zomeer kunnen veronachtzamen.

Tenzij jij net als Cees Dekkers een geloof weet te hanteren dat naast je rationele vermogens staat.
viewtopic.php?f=46&t=17601

Dan deel ik de mening van Korthoff dat Cees Dekkers niet in labjas over zijn god en bijbehorende wonderen mag praten.
Hier is het ook een soort lekenlab waar wonderen niet worden geloofd.

Roeland
Begrip is een waan met een warm gevoel. Dus Mijdt Spijt.
http://skepp.be/nl/rare-apparaten/alfabetisch/full

Gebruikersavatar
Mullog
Ervaren pen
Berichten: 566
Lid geworden op: 02 nov 2016 17:20

Re: Ufo's gemaakt door aliens? Realistischer dan u denkt.

Bericht door Mullog » 04 dec 2018 12:34

BertAWRvB schreef:
03 dec 2018 22:06
Mullog schreef:
03 dec 2018 08:17
BertAWRvB schreef:
01 dec 2018 22:52

Deel 08 bevat de NASA wetenschappers die uitleggen waarom ruimteschepen met een lichtjaar per minuut door het Heelal kunnen reizen!
Ik vind het weinig overtuigend.
De UFO waarmee het filmpje begint is van bewoners van het sterrenstelsel de Pleijaden.

Het is niks bijzonders. Ik heb zelf tijdens proeven voorwerpen als vliegende schotels door de kamer zien vliegen (zweven). Het is een heel mooi gezicht.
...
Er zijn groepen die zelf vliegende schotels willen bouwen en of vliegende schotel technologie willen gaan gebruiken!
Je geeft niet echt een reactie op wat ik geconstateerd heb. Ik weet ook niet hoe ik de intelligentie van bewoners van de Plejaden moet inschatten als ze alleen met Billy Meier communiceren. Technologisch zijn ze ons dan ver vooruit maar blijkbaar zijn ze niet in staat de sociale structuren van het menselijk ras te doorgronden.

Ik weet niet waarom je reclame maakt voor de UFO bouwclub maar het bouwen van wat dan ook is niet echt mijn ding, daarom laat ik dat aan mij voorbijgaan.
BertAWRvB schreef:
03 dec 2018 22:06
Clark C. McClelland

(Clark C. McClelland heeft zijn NASA pensioenrechten verloren omdat hij vertelde wat hij zag tijdens zijn werk bij NASA)
Over Clark C. McClelland, die om voor mij onbegrijpelijke redenen hier opeens op het toneel verschijnt, vond ik het volgende:
There has been alot of talk about a Clark C. McClelland, allegedly a former ScO backing up stories of ETs in space.

Why is it if you google his name it only comes up on UFO websites, or postings in forums where the topic of the post was UFOs?? There are no mentions of him on NASAs site, no mention of things hes done at NASA. You google any other astronauts name and you get hits back of particular missions they were on, things they did at NASA, etc.. not this guy. He isnt even mentioned ever in the astronaut section of NASA.gov and I couldnt find any listing for him on previous shuttle crews.

You can go to NASAs site and look at the crews of previous shuttle missions. guess who isnt there. Therefore I submit that Clark C. McClelland is not even really a astronaut, but a fraud. (bron)
Ik kan hier allemaal niets mee.
Zo moet ge dat zien, we worden geboren en we gaan dood, daar tussendoor begaan we stommiteiten (hoofdinspecteur van In, Aspe)

ChaimNimsky
Diehard
Berichten: 1133
Lid geworden op: 06 mar 2013 19:21
Locatie: Sevilla

Re: Ufo's gemaakt door aliens? Realistischer dan u denkt.

Bericht door ChaimNimsky » 05 dec 2018 01:23

heeck schreef:
04 dec 2018 10:04
Jij kiest voor een dicussie vervolgen binnen de speculatie en ik ga er voor om net als bij pokeren te "zien" wat er onder de beker zit.
Het herhaald verklaren af te wachten voegt aan een discussie niet meer toe dan het herhaald verklaren af te wachten.
Voor ik het vergeet: Dank voor het attenderen op een mij onbekend theoretisch fenomeen!
Geen dank. Geen dank.

BertAWRvB
Berichten: 25
Lid geworden op: 24 nov 2018 19:25
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Re: Ufo's gemaakt door aliens? Realistischer dan u denkt.

Bericht door BertAWRvB » 06 dec 2018 19:49

heeck schreef:
04 dec 2018 10:14
Wetenschappers hebben al lang aangetoond dat die banga pyramides voor energiestromen zorgen. Radar en Kassa heb ik die info gemaild, inclusief de bronnen, omdat ik toevallig die documentaire erover zag. Zowel Radar als Kassa zaten er wel de spot mee te drijven maar later toen ik ze die mail stuurde zwegen ze als het graf.
Bert AW,

Graag namen, links naar publikaties en niet te vergeten je mails aan Radar en Kassa, want onmeetbare energiestromen en strijdigheden met de bekende natuurwetten moeten dan toch opzienbarend nieuws zijn wat ze niet zomeer kunnen veronachtzamen.

Tenzij jij net als Cees Dekkers een geloof weet te hanteren dat naast je rationele vermogens staat.
viewtopic.php?f=46&t=17601

Dan deel ik de mening van Korthoff dat Cees Dekkers niet in labjas over zijn god en bijbehorende wonderen mag praten.
Hier is het ook een soort lekenlab waar wonderen niet worden geloofd.

Roeland

https://groups.google.com/d/msg/nl.wete ... x3-Si_Uy8J

Bert(AWRvB) schreef op 6-12-2013 16:42:
> Wigwams, piramides en andere puntvormige voorwerpen krijgen puntbron in
> top (en kunnen paranormale reacties veroorzaken)!
>
> Al jaren doen er verhalen de ronde dat piramides bijzondere
> krachten hebben en dat het goed is om daar voedsel in te bewaren. Ik heb
> zelfs bij RADAR (TROS) gezien dat daar nogal op een lachende manier
> aandacht aan werd besteed. Die personen die beweren dat piramides
> bijzondere krachten hebben hebben gelijk en Ed Grimsley heeft dat
> bewezen. Zoek op YouTube 'Ed Grimsley' en ergens in de filmpjes is het
> bewijs te zien. (Vervelend is dat ik nou net niet dat filmpje kan vinden
> op mijn computer! Maar dat komt nog wel.)


Het is niet Ed Grimsley maar Dan A Davidson!


Shape Power and Gravity Resonance Phenomena by Dan A Davidson

http://www.youtube.com/watch?v=I9fdHWs_xGM

Gebruikersavatar
Fish
Moderator
Berichten: 11088
Lid geworden op: 14 sep 2008 10:44
Locatie: Aan de kust.

Re: Ufo's gemaakt door aliens? Realistischer dan u denkt.

Bericht door Fish » 06 dec 2018 22:21

BertAWRvB schreef:
06 dec 2018 19:49
Zoek op YouTube 'Ed Grimsley' en ergens in de filmpjes is het
> bewijs te zien.
Als er al bewijs is waarom staat de media daar dan niet vol van?BertAWRvB schreef:
02 dec 2018 02:52Het Zwitserse leger bespreekt geregeld met Billie Meier over de informatie die Billie Meier krijgt van de bewoners van de Pleijaden.

Daar heb je vast wel een betrouwbare bron voor?
Het goddelijke onderscheidt zich niet van het niet bestaande.

Gebruikersavatar
Mullog
Ervaren pen
Berichten: 566
Lid geworden op: 02 nov 2016 17:20

Re: Ufo's gemaakt door aliens? Realistischer dan u denkt.

Bericht door Mullog » 07 dec 2018 08:49

BertAWRvB schreef:
06 dec 2018 19:49
Bert(AWRvB) schreef op 6-12-2013 16:42:
> Wigwams, piramides en andere puntvormige voorwerpen krijgen puntbron in
> top (en kunnen paranormale reacties veroorzaken)!
>
> Al jaren doen er verhalen de ronde dat piramides bijzondere
> krachten hebben en dat het goed is om daar voedsel in te bewaren. Ik heb
> zelfs bij RADAR (TROS) gezien dat daar nogal op een lachende manier
> aandacht aan werd besteed. Die personen die beweren dat piramides
> bijzondere krachten hebben hebben gelijk en Ed Grimsley heeft dat
> bewezen. Zoek op YouTube 'Ed Grimsley' en ergens in de filmpjes is het
> bewijs te zien. (Vervelend is dat ik nou net niet dat filmpje kan vinden
> op mijn computer! Maar dat komt nog wel.)

Het is niet Ed Grimsley maar Dan A Davidson!

Shape Power and Gravity Resonance Phenomena by Dan A Davidson

http://www.youtube.com/watch?v=I9fdHWs_xGM
Ik heb het filmpje gezien en tot mijn verbazing wordt daar beweerd dat "vormen" energie opwekken door verstoring van de lokale ether. Een "vorm" verstoord de inertie van de ether en zet deze om in een bruikbare vorm van energie. Experimenten met pyramide's gebouwd van eetstokjes hebben een meetbaar resultaat opgeleverd.

Nu dacht ik dat Einstein, ook tijdens de opname van het filmpje, al korte met met het bestaan van ether had gemaakt, maar ik begrijp dat er nog hele theorieën worden gepostuleerd die ervan uitgaan dat ether wel bestaat. Interessanter is feitelijk de claim die de man in het filmpje doet dat hij een "unified field theory" heeft uitgewerkt. Dat gebeurt ergens in een bijvoeglijke bijzin. Volgens mij is dat veel belangrijker dan het gehannes met pyramide's, maar het is maar waar je prioriteiten liggen. Jammer dat daar niet meer over wordt verteld.

@BertAWRvB, met alle respect maar dit is toch een enorme berg onzin?!
Zo moet ge dat zien, we worden geboren en we gaan dood, daar tussendoor begaan we stommiteiten (hoofdinspecteur van In, Aspe)

Gebruikersavatar
heeck
Superposter
Berichten: 7683
Lid geworden op: 21 aug 2006 14:19
Locatie: Leeuwarden

Re: Ufo's gemaakt door aliens? Realistischer dan u denkt.

Bericht door heeck » 07 dec 2018 12:47

BertAWRvB,

Je filmpje

>>Shape Power and Gravity Resonance Phenomena - by Dan A. Davidson<<

heb ik bekeken, maar dat is niet waar ik om vroeg. Loop maar na.
Ik krijg een verhaaltje boordevol strijdigheden met de bestaande natuurwetten, waar toch aan wordt vastgehouden.

Al eerder vroeg ik je om een werkende free energy generator van minsten 5 KW, waar ik geen antwoord op kreeg.


Het lijkt er op dat je van alles voor waar aanneemt en dat is daarmee niet mijn probleem.
Bewijs, bewijs, bewijs, bewijs en geen verhaaltjes over speculatie-natuurkunde en/of getuigenissen!

Roeland
Begrip is een waan met een warm gevoel. Dus Mijdt Spijt.
http://skepp.be/nl/rare-apparaten/alfabetisch/full

Gebruikersavatar
Bonjour
Site Admin
Berichten: 4372
Lid geworden op: 27 jun 2008 23:26

Re: Ufo's gemaakt door aliens? Realistischer dan u denkt.

Bericht door Bonjour » 07 dec 2018 13:06

Mullog schreef:
07 dec 2018 08:49
Nu dacht ik dat Einstein, ook tijdens de opname van het filmpje, al korte met met het bestaan van ether had gemaakt,
Klopt. Ether was een natuurkundig concept wat gewoon niet bleek te kloppen. De hele relativiteit staat met het ontbreken van de ether. Voordat het echter de prullenbak in ging, is het wel ingeburgerd, met bv spreuken als "Hallo radio luisteraars, we in weer in de ether." Het is natuurlijk wel een aardig hulpmiddel om onzin-natuurkunde mee op te sporen. Ether is niet zo'n mooie indicator als negatieve energie of aardstralen.
De relativiteit theorie is trouwens bewezen, voordat dat ter discussie wordt gesteld.
Zelfs als schepping bewezen wordt, is Magrathea net zo waarschijnlijk als God.

outremer
Forum fan
Berichten: 115
Lid geworden op: 02 jul 2014 15:16

Re: Ufo's gemaakt door aliens? Realistischer dan u denkt.

Bericht door outremer » 07 dec 2018 17:01

BertAWRvB schreef:
02 dec 2018 20:19
Ik heb wat experimenten gedaan en wat voorwerpen gemaakt (3D-Printer). Het is zo te zien mogelijk om zowel een zender als een ontvanger te maken die met energie om kan gaan die eigenlijk bijna tijdloos is (Zo snel door het Heelal gaat). Ik heb het al openbaar gemaakt!

Later heb ik drie van die voorwerpen gecombineerd door er 1 op de x-as te leggen en 1 op de y-as en 1 op de z-as en dat vast te zetten. Er gebeuren rare dingen met dat gecombineerde voorwerp!
Onnozelaar .....
Waar is de Trollendetector ?

Gebruikersavatar
heeck
Superposter
Berichten: 7683
Lid geworden op: 21 aug 2006 14:19
Locatie: Leeuwarden

Re: Ufo's gemaakt door aliens? Realistischer dan u denkt.

Bericht door heeck » 07 dec 2018 21:17

ChaimNimsky
Ter info:
As physicist Sean Carroll notes: (over Alcubierre)
In short, it requires negative energy densities, which can’t be strictly disproven but are probably unrealistic; the total amount of energy is likely to be equivalent to the mass-energy of an astrophysical body; and the gravitational fields produced would likely rip any ship to shreds. My personal estimate of the likelihood we will ever be able to build a “warp drive” is much less than 1%. And the chances it will happen in the next hundred years I would put at less than 0.01%.
Bron:
http://www.thescinewsreporter.com/2018/ ... ative.html

Roeland
Begrip is een waan met een warm gevoel. Dus Mijdt Spijt.
http://skepp.be/nl/rare-apparaten/alfabetisch/full

BertAWRvB
Berichten: 25
Lid geworden op: 24 nov 2018 19:25
Locatie: Utrecht
Contacteer:

Re: Ufo's gemaakt door aliens? Realistischer dan u denkt.

Bericht door BertAWRvB » 07 dec 2018 23:12

Fish schreef:
06 dec 2018 22:21
BertAWRvB schreef:
06 dec 2018 19:49
Zoek op YouTube 'Ed Grimsley' en ergens in de filmpjes is het
> bewijs te zien.
Als er al bewijs is waarom staat de media daar dan niet vol van?BertAWRvB schreef:
02 dec 2018 02:52Het Zwitserse leger bespreekt geregeld met Billie Meier over de informatie die Billie Meier krijgt van de bewoners van de Pleijaden.

Daar heb je vast wel een betrouwbare bron voor?

Vraag 1:
Sint Elmsvuur
https://nl.wikipedia.org/wiki/Sint-Elmsvuur

BliksemafleiderVraag 2:

Billie Meier

Michael Horn
https://twitter.com/Michael812

Billie Meier en wat vrienden (oa Wendelle Stevens) is een keer in NL geweest in den Haag bij de schrijver van het boek 'Iarga' en tijdens de reis zijn ze beschermd door geheime diensten om te voorkomen dat Billie Meier wat overkomen zou!

Gesloten