Geen kind van God

Hierin worden grove overtredingen geplaatst waar de beheerders van https://www.freethinker.nl" uitdrukkelijk afstand van nemen.

Moderator: Moderators

Gesloten
henkjan
Berichten: 1
Lid geworden op: 01 jun 2015 16:00

Geen kind van God

Bericht door henkjan » 01 jun 2015 16:09

Beste mensen,
Aangezien een aantal van jullie nog steeds een rooskleurig beeld hebben over te toekomst van Nederland, zal hopelijk dit verhaal jullie eindelijk eens wakker schudden. Van alle (boot)vluchtelingen die in Nederland aankomen is het overgrote deel islamitisch. Aangezien 80 procent van de moslims in Nederland de Sharia wetgeving boven de Nederlandse wetgeving verkiezen en steeds meer moslims naar Nederland vluchten, zien wij een groot maatschappelijk probleem ontstaan.
De sharia is de wet van “god”. Volgens de sharia is het zo dat vrouwen gesluierd het leven door moeten gaan. Dit houdt in dat een vrouw haar schoonheid niet in het openbaar mag tonen. Wanneer een vrouw door een man onzedelijk wordt bestast, wordt vaak de schuld in de schoenen van de vrouw geschoven en kan zij worden gestenigd, dit maakt ons misselijk. Wanneer een hongerig kind een koekje jat uit een winkel, wordt de hand afgehakt en zal dit kind 50 zweepslagen krijgen. Dit gebeurd in het openbaar, zodat dit afschrikt. Wanneer iemand een koran verbrand, zal diegene door een woedende menigte mishandeld worden totdat diegene het leven laat. Wanneer dit een vrouw betreft zal ze worden verkracht en daarna gelynched. Vrouwen mogen niet werken, auto rijden en zonder lichaamsbedekking de straat op gaan. Een vrouw heeft wel het voordeel dat ze rond haar zesde levensjaar al de zekerheid heeft van een man en een gezin. Het maakt niet uit of de man 30 jaar ouder is, en de mening van de “vrouw” telt al helemaal niet.
Als u het verhaal hierboven over de Sharia een leuke aanwinst voor de Nederlandse cultuur vindt, steun de linkse partijen. De meeste linkse partijen zijn vóór de grote toestroom van (boot)vluchtelingen. Als deze toestroom niet stopt, zal Nederland binnen enkele jaren ook de Sharia als wet hebben. Dit is niet het enige probleem dat de vluchteling met zich meebrengen. Het tweede probleem en misschien nog wel schrijnender voor de Nederlandse samenleving, zijn de “vluchtelingen” met terroristische ideeen zoals aanslagen en totale chaos in ONS land!

Bijkomend is dat deze vluchtelingen ons ontzettend veel geld gaan kosten. Hebben we nog geld over in ons ooit zo welvarende land? Nou dat antwoord kan u zelf wel invullen lijkt ons. Hoe zit het met ons pensioen als we doorgaan met de toestroom van vluchtelingen? Hoe zit het met onze ouderen als door gaan met deze waanzin. Laten we nu toch eindelijk eens denken aan ons eigen volk. Mensen, wordt wakken of droom verder over een rooskleurige toekomst in een land met de Sharia

Gebruikersavatar
Erik
Bevlogen
Berichten: 4109
Lid geworden op: 02 mar 2005 18:06
Contacteer:

Re: Geen kind van God

Bericht door Erik » 01 jun 2015 16:26

Ligt het aan mij of zie ik de laatste tijd meer van dit soort posts verschijnen?
De achtste hemel is het atheïstische inzicht dat de werkelijkheid weliswaar hard is maar wel de werkelijkheid en die is zoveel waardevoller dan alle mooie, verzachtende sprookjes bij elkaar. (Gerard)

Geleid wordt enkel hij die zichzelf niet gevonden heeft. (Rereformed)

Gebruikersavatar
Rereformed
Moderator
Berichten: 14967
Lid geworden op: 15 okt 2004 12:33
Locatie: Finland
Contacteer:

Re: Geen kind van God

Bericht door Rereformed » 01 jun 2015 16:35

Ik zie dat bovengenoemde preek twee dagen geleden al op het Fok-forum is afgeleverd: http://forum.fok.nl/topic/2224795" onclick="window.open(this.href);return false;
Dezelfde tekst op verschillende platforms afleveren wordt beschouwd als spam.
Het topic wordt bovendien elders besproken.
Born OK the first time

Gesloten