Hoor nu mijn stem - Franca Treur

Geef hier je mening over boeken die je hebt gelezen.

Moderator: Moderators

Gebruikersavatar
Maria
Site Admin
Berichten: 12884
Lid geworden op: 05 jul 2009 15:41
Locatie: Zeeland

Hoor nu mijn stem - Franca Treur

Bericht door Maria » 26 jul 2018 16:00

Het nieuwste boek van Franca Treur is uit.
Hoor nu mijn stem
Hoor nu mijn stem
Franca Treur
Verschenen 27-06-18

Ina verloor op driejarige leeftijd haar ouders en groeit op bij haar opa en zijn twee ongetrouwde zussen Ma en Sjaan. Deze ‘familie’ bewandelt de oude paden van het gereformeerde geloof, en de jonge, ambitieuze Ina probeert te klimmen op de trappen van Gods genade, zoals haar lichtende voorbeeld tante Ma. Naarmate ze volwassen wordt, lonkt ook de maatschappelijke ladder, die gemakkelijker te beklimmen lijkt. Zal ze haar milieu ontstijgen of belooft ze trouw aan God?

Wat doet het met je wanneer je merkt dat men op jouw plek liever iemand anders ziet? Gina, zelfverklaard beste radio-interviewer van Nederland, verliest in korte tijd haar baan, haar geliefde en haar waardigheid. Haar leven lang heeft ze geïnformeerd naar de ideeën en de binnenwereld van anderen. Maar hoe staat het met haar eigen innerlijk?

In deze nieuwe, psychologische roman geeft Franca Treur een stem aan vrouwen uit dat deel van onze samenleving waar een vrouw niet vaak wordt gehoord.

Inge Bosscha heeft via haar website Dogmavrij de link geplaatst naar een fiks aantal blz. uit dit boek.·
Lekker lezen! Klik op de link om helemaal gratis lekker veel hoofdstukken te kunnen lezen van het prachtige nieuwste boek van Franca Treur. https://dogmavrij.nl/wp-content/uploads ... nt-pdf.pdf
Recensie door Evelien de Nooijer Alting :
Blog: Hoor nu mijn stem
"Quand Dieu se tait, on peut lui faire dire ce que l'on veut." - Sartre.
"Als God zwijgt kun je hem laten zeggen wat je wil."

Plaats reactie