Regels voor het plaatsen van links!!

Hier kun je links naar relevante websites posten, graag met een toelichting erbij.

Moderator: Moderators

Gebruikersavatar
Devious
Erelid
Berichten: 6467
Lid geworden op: 14 jul 2003 22:17
Locatie: saturn
Contacteer:

Regels voor het plaatsen van links!!

Bericht door Devious » 28 jan 2004 22:21

Op dit forum mogen links geplaatst worden.
We hopen dat iedereen die hier links plaatst de volgende regels respecteert.

:arrow: Als je een link plaatst, graag uitleg waarom je de desbetreffende site waardeert (of juist niet waardeert).
:arrow: Leden van dit forum mogen ten alle tijde een link zetten naar hun eigen homepage, mits deze in overeenstemming is met onderstaande regels. We zouden het op prijs stellen als je ons teruglinkt)
:arrow: Links naar startpagina's worden alleen geplaatst als deze een link bevatten naar dit forum (http://www.freethinker.nl/forum/index.php), of de 'Freethinker site' (http://www.freethinker.nl/)
:arrow: Links naar commerciële sites mogen alleen geplaatst worden als de informatie op deze sites nuttig en interessant is voor bepaalde groepen gebruikers op dit forum. (graag eerst contact opnemen met de moderators)
:arrow: Er is niets mis met porno (persoonlijke mening van Devious), maar niet op dit forum. (daar zijn andere sites voor)
:arrow: Geen links naar sites met racistisch gedachtengoed. (Op de discussiefora mogen links naar dergelijke sites alleen geplaatst worden, als de informatie op de betreffende site bekritiseerd wordt. Wij zijn tegen racisme!)

Groet...
Devious... 8)
'Bij een discussie die de redelijkheid zoekt heeft hij die het onderspit delft groter voordeel, voor zover hij er iets van opgestoken heeft.’ Epicurus (341-271vc)

Plaats reactie