Pagina 1 van 1

Liberalisering van de energiemarkt?

Geplaatst: 02 feb 2004 21:19
door skeptic
Het zal je maar gebeuren, een aantal dagen na de afrekening van Gas en Electriciteit krijg je van de leverancier (Essent) te horen dat je nu groene stroom van een andere leverancier ontvangt. Na een telefoontje krijg je te horen dat iemand (onbekende leverancier) je heeft uitgeschreven. Als je daarna vraagt of dat zomaar kan, krijg je als antwoord: "Ja dat is mogelijk" Als je dan zegt dat je dat onmiddelijk terug geschroefd wilt hebben, krijg je als antwoord: "Maar dat is niet mogelijk, U bent gebonden aan een contract en kunt het na afloop daarvan pas terug draaien"

Na ongeveer 3 maanden is het nog steeds niet duidelijk wie dan wel die geheimzinnige leverancier is, met wie je een contract zou hebben. Wel is het vreemd dat die onbekende het heeft klaargespeeld je uit te schrijven bij je energie leverancier, terwijl je dat zelf niet lukt bij die onbekende.

Voor wie geldt nu eigenlijk die liberalisering?

Zijn er meer mensen die zoiets hebben meegemaakt?

Re: Liberalisering van de energiemarkt?

Geplaatst: 02 feb 2004 21:27
door Devious
skeptic schreef: Voor wie geldt nu eigenlijk die liberalisering?
Dat lijkt me wel duidelijk. Niet voor de consument in ieder geval. Bedrog :^o wordt schering en inslag door dit soort 'liberalisering'. De regering [-X doet er niets aan, FOEI!...