Liberalisering van de energiemarkt?

Kritische maatschappij gerichte hersenspinselen...:)

Moderator: Moderators

Plaats reactie
Gebruikersavatar
skeptic
Erelid
Berichten: 1596
Lid geworden op: 13 jul 2003 19:12
Locatie: Groningen
Contacteer:

Liberalisering van de energiemarkt?

Bericht door skeptic » 02 feb 2004 21:19

Het zal je maar gebeuren, een aantal dagen na de afrekening van Gas en Electriciteit krijg je van de leverancier (Essent) te horen dat je nu groene stroom van een andere leverancier ontvangt. Na een telefoontje krijg je te horen dat iemand (onbekende leverancier) je heeft uitgeschreven. Als je daarna vraagt of dat zomaar kan, krijg je als antwoord: "Ja dat is mogelijk" Als je dan zegt dat je dat onmiddelijk terug geschroefd wilt hebben, krijg je als antwoord: "Maar dat is niet mogelijk, U bent gebonden aan een contract en kunt het na afloop daarvan pas terug draaien"

Na ongeveer 3 maanden is het nog steeds niet duidelijk wie dan wel die geheimzinnige leverancier is, met wie je een contract zou hebben. Wel is het vreemd dat die onbekende het heeft klaargespeeld je uit te schrijven bij je energie leverancier, terwijl je dat zelf niet lukt bij die onbekende.

Voor wie geldt nu eigenlijk die liberalisering?

Zijn er meer mensen die zoiets hebben meegemaakt?
Mensen die sterke overtuigingen hebben zonder dat daar bewijzen voor zijn, horen in de marge van de maatschappij thuis en niet in de paleizen van de macht. (Sam Harris)

Gebruikersavatar
Devious
Erelid
Berichten: 6467
Lid geworden op: 14 jul 2003 22:17
Locatie: saturn
Contacteer:

Re: Liberalisering van de energiemarkt?

Bericht door Devious » 02 feb 2004 21:27

skeptic schreef: Voor wie geldt nu eigenlijk die liberalisering?
Dat lijkt me wel duidelijk. Niet voor de consument in ieder geval. Bedrog :^o wordt schering en inslag door dit soort 'liberalisering'. De regering [-X doet er niets aan, FOEI!...
'Bij een discussie die de redelijkheid zoekt heeft hij die het onderspit delft groter voordeel, voor zover hij er iets van opgestoken heeft.’ Epicurus (341-271vc)

Plaats reactie